Kotisivut yritykselle

Kotisivujen suunnittelu ja toteutus tapahtuu asiakaskohtaisesti – kotisivunne räätälöidään juuri teidän yrityksellenne sopivaksi.

Kotisivujen tekeminen alkaa puhelinhaastattelulla, jonka perusteella toteutamme teille laadukkaat kotisivut avaimet käteen -periaatteella. Pidämme huolen, että kotisivunne toimivat myös mobiilissa ja löytyvät Googlesta.

LUE LISÄÄ

Hakukoneoptimointi (SEO)

Hakukoneoptimointi parantaa yrityksesi löydettävyyttä Googlen hakukoneessa. Suomalaiset tekevät Googlen kautta kymmeniämiljoonia hakuja päivittäin.

Hakukoneoptimointi on tärkeää yrityksellesi, jos yrityksesi tarvitsee lisää potkua liikevaihdon kasvuun. Hakukoneoptimoinnissa parannetaan myös kotisivujesi toimivuutta.

LUE LISÄÄ

Syväluontava kävijäliikenneseuranta-analyysi.

Sinun ei tarvitse alkaa itse opettelemaan Google Analytics -raportin tulkintaa. Ulkopuolisen asiantuntijan apu useimmiten säästää aikaa vaivaa ja rahaa.

Google Analytics -ohjelmiston ja tilastojen perusteellinen opetteleminen ottaa aikansa. Tämä palvelu vapauttaa yrittäjän tai yrityksen työntekijän tavalla, joka on sekä myyjä, että ostaja osapuolelle hyödyllinen heti ensimetreillä

LUE LISÄÄ

Verkkokauppa pitää yritystäsi auki 24/7

Verkkokaupan avulla pystyt myymään tuotteitasi automaattisesti. Verkkokauppa pysyy avoinna vaikka liikkeesi olisi suljettu.

Yrityksemme rakentaa verkkokaupan asiakkaansa ideoiden pohjalta. Asiantuntijamme myös konsultoi asiakasta verkkokauppaa suunniteltaessa.

LUE LISÄÄ

Kiinnostuitko palveluistamme?

Asiantuntiamme räätälöi juuri sinun yrityksesi tarpeita vastaavan paketin.

OTA YHTEYTTÄ