Syväluotaava kävijäliikenneseuranta-analyysi

Tutkituta verkkosivustosi liikenne ja kartoita oikeat markkinointikanavat

Kävijäliikenneseuranta-analyysi

Sinun ei tarvitse alkaa itse opettelemaan Google Analytics -raportin tulkintaa. Ulkopuolisen asiantuntijan apu useimmiten säästää aikaa, vaivaa ja rahaa.

Google Analytics -ohjelmiston ja -tilastojen perusteellinen opetteleminen ottaa aikansa. Tämä palvelu vapauttaa yrittäjän tai yrityksen työntekijän tavalla, joka on sekä myyjälle että ostajalle hyödyllinen heti ensimetreillä. Asiantuntijamme tutkii kotisivujenne kävijäliikenteen ja tekee siitä manuaalisesti raportin. Raportin lopussa on toimenpide-ehdotukset, joilla kotisivuillenne saataisin esimerkiksi lisää kävijöitä. Toimenpide-ehdotuksissa saattaa olla myös kehotuksia joidenkin tiettyjen palveluiden irtisanomisesta jos todetaan, että esimerkiksi jokin nettimarkkinointipalvelu ei tulosten perusteella ole yrityksellenne hyödyllinen. Tässä yleensä lasketaan palvelun hinnan ja siitä syntyvän kävijämäärän suhdetta.

Palvelun kulku

Kävijäliikenneseuranta-analyysi tapahtuu yrityksen verkkosivustolle asennetun Google Analytics -työkalun avulla.

Palvelun ensimmäinen askel on asentaa yrityksen verkkosivustolle Google Analytics -kävijäliikenneseurantaohjelma, jos sitä ei ole vielä asennettu. Tämän jälkeen yleensä odotamme noin 2 kk ja annamme Analyticsin tehdä työtä ja kerätä dataa yrityksen kotisivuilta. Tämän jälkeen asiantuntijamme tutkii läpikotaisin tapahtuneen kotisivuliikenteen ja tekee siitä manuaalisesti arviolta n. 5-15 sivuisen raportin, joka lähetetään asiakkaalle pdf-muodossa. Tämän jälkeen asiakkaan kanssa sovitaan puhelinaika, jossa käydään yhdessä asiakkaan kanssa raportti läpi.

Kysy lisää

Kotisivut Yritykselle

Laadukkaat kotisivut avaimet käteen -periaatteella.

Lue Lisää

Google Optimointi (SEO)

Löydy Googlen hakukoneesta ja tavoita uusia asiakkaita

Lue lisää

Seuraa tuloksia

Älä ammu markkinointieuroja hajapanoksina taivaalle

Lue lisää

Verkkokaupat

Verkkokauppa on myyntiautomaatti, joka ei väsy

Lue Lisää